Over mij

Marit de BoerMijn naam is Marit de Boer, tegenwoordig alweer 23 jaar oud en ik woon samen met mijn vriend. Ik hoop mensen te kunnen inspireren met glutenvrije recepten (hetzij in geschreven taal, hetzij in videovorm), reviews, reizen en misschien wat persoonlijke informatie rondom mijzelf.

Waarom de naam Tati ook? Als klein meisje waren dit één van mijn eerste woorden, mijn naam uitspreken was lastig en werd Tati en gezien dat kleine meisje alles zelf wilde doen “Tati ook ook ook!”  is Tati ook levenslang een begrip gebleven.

Ik ben vanaf mijn 14e gediagnosticeerd met Coeliakie, heel erg ziek geweest maar erg opgelucht toen eindelijk de diagnose kwam. Gelukkig heeft het glutenvrije dieet mij nooit zwaar belast en zie ik juist de uitdaging ervan in om lekker én gezond glutenvrij te kunnen eten, zonder iets te hoeven missen. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe glutenvrije producten en recepten …

.. Dus mocht je tips, inspiratie, opmerkingen of vragen hebben over of voor mij, stuur dan een email naar: hetistaat@gmail.com.

PS: Ik vind bloggen en filmen over mijn glutenvrije leven erg fijn om te doen, maar mijn leven bestaat (gelukkig) uit meer dan een glutenvrij dieet. Daarom wil ik af en toe ook video’s uploaden die ik leuk vind over een ander onderwerp, zonder dat dit met glutenvrij eten te maken heeft. Ik zal dit zoveel mogelijk scheiden van de blog zelf, maar wellicht vinden jullie dat ook leuk!

Captcha:
1 + 12 =